Trgovina
Vaša košarica

ReNu MultiPlus, raztopina za nego leč - 360 ml

ReNu MultiPlus, raztopina za nego leč - 360 ml Pripomočki in zaščita
ReNu MultiPlus, raztopina za nego leč - 360 ml
ReNu MultiPlus, raztopina za nego leč - 360 ml je večnamenska raztopina, ki odstranjuje beljakovinske in maščobne obloge, tujke ter uničuje mikroorgan..
Izbrano pakiranje:
360 ml
Proizvajalec: Bausch and lomb
10.62€
Brez DDV: 8.70€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblikatekočina
Mesto uporabeoči
Simptom/Problemmehke leče
Ciljna skupinastarejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne besideumivanje, higiena, potovanje, čisti, blaži, mehke kontaktne leče
ReNu MultiPlus, raztopina za nego leč - 360 ml je večnamenska raztopina, ki odstranjuje beljakovinske in maščobne obloge, tujke ter uničuje mikroorganizme. Zaradi svoje enkratne formule učinkovito čisti in vlaži vaše kontaktne leče in ohranja splošno zdravje oči. Več kot četrtletje na trgu je postavilo ReNu® MultiPlus® za zlati standard med tekočinami za leče. Večnamenska raztopina za vse vrste mehkih kontaktnih leč, zaradi svoje enkratne formule učinkovito čisti in vlaži, ohranja splošno zdravje oči.​
  • ​Hydranate™ odstranjuje beljakovinske obloge,
  • Poloksam odstranjuje maščobne obloge in tujke ter vlaži,
  • Dymed™ odstranjuje mikroorganizme na lečah.

ReNu MultiPlus tekočina za leče je zlati standard med tekočinami. Leta  2013 je praznovala 25 letnico obstoja in je tekočina za leče, ki je skrbela za več pacientov kot katera koli druga večnamenska tekočina za leče na svetu. Zaradi svoje edinstvene sestave odstranjuje  beljakovinske in maščobne obloge, tujke ter hkrati uničuje mikroorganizme. Vsebuje Hydranate™, ki odstranjuje beljakovinske obloge, Poloksam, ki odstranjuje maščobne obloge in tujke ter vlaži ter Dymed™, ki odstranjuje mikroorganizme na lečah  ReNu MultiPlus tekočina za leče ima dokazano superioren učinek dezinfekcije priširokem spektru patogenov kot so bakterije in glive (CandidaalbicansandFusariumsolani). Visoko učinkovita je tudi proti akantamebi. Dokazana učinkovitost z neprekosljivo biokompatibilnostjo in hkrati ohranja splošno zdravje oči.

ReNu MultiPlus večnamenska raztopina je namenjena vsakodnevni negi, čiščenju, odstranjevanju beljakovinskih oblog, izpiranju, kemični (ne toplotni) dezinfekciji ter shranjevanju mehkih (hidrofilnih) kontaktnih leč, vključno s silikonskimi hidrogelnimi kontaktnimi lečami, v skladu s priporočili vašega očesnega zdravnika.

Sestava: Sterilna, izotonična raztopina, ki vsebuje HYDRANATE™(hidroksialkilfosfonat) 0,03%, borovo kislino, dinatrijevedetat, poloksamin 1%, natrijev borat in natrijev klorid; konzervirans DYMED™(poliaminopropilbigvanid 0,0001%).

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje