Trgovina
Vaša košarica

Tena for Men Level 2

Tena for Men Level 2 Pripomočki in zaščita
Tena for Men Level 2
TENA Men je tako diskreten, da nihče ne bo vedel, da ga nosite. Edinstveni sistem Lock Away Core™ vsebuje mikrovpojna vlakna, ki tekočino zadržijo i..
Izbrano pakiranje:
20kom
Proizvajalec: Tena
12.48€
Brez DDV: 10.23€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Mesto uporabesečila
Ključne besidezaščita

TENA Men je tako diskreten, da nihče ne bo vedel, da ga nosite. Edinstveni sistem Lock Away Core™ vsebuje mikrovpojna vlakna, ki tekočino zadržijo in preprečijo stik s telesom. Poleg tega dodatno zaščito nudi sistem Odour Control™, ki zagotavlja občutek prave svežine. Za moške, ki imajo težave z uhajanjem večje količine urina, je primeren Level 2. Ponuja še večjo moč vpijanja in zaščite kot Level 1, kljub temu pa nudi popolnoma enako celodnevno zaščito, udobje in suhost. Izdelek je oblikovan posebej za moško telo; ima namreč obliko skodelice. Je udoben in tako diskreten, da ga pod oblačili ni mogoče opaziti. Lepilni trak predlogo zanesljivo drži na svojem optimalnem mestu, zato lahko brez skrbi še naprej počnete, kar želite. Za moške, ki imajo težave z uhajanjem več kapljic, je primeren Level 2. Zagotavlja dodatno zaščito, ki jo potrebujejo, ne glede na to, kako aktivni so.

Odstranite zaščitni sloj na zadnji strani lepilnega traku in podlogo namestite na dimlje tako, da bo lepilni trak obrnjen proti spodnjemu perilu – podlogo namestite med noge tako, da bo širši del spredaj in ožji zadaj. Zravnajte perilo in ga popravite tako, da bo čim bolj udobno. Morda boste morali spodnje perilo in lepilni trak pritisniti, da se podloga prilepi in ostane na mestu.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje