Trgovina
Vaša košarica

Urgo, filmogel proti herpesu

Urgo, filmogel proti herpesu Pripomočki in zaščita
Urgo, filmogel proti herpesu
Urgo, filmogel proti herpesu  priporočamo za preventivo in kot pripomoček pri zdravljenju herpesa na ustnicah. Nanesti ga morate takoj, ko se pojav..
Izbrano pakiranje:
3 ml
Proizvajalec: Laboratories Urgo
12.11€
Brez DDV: 11.06€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblikagel
Mesto uporabeusta, sluznica, ustnice, koža
Simptom/Problemherpes, srbečiča
Urgo, filmogel proti herpesu  priporočamo za preventivo in kot pripomoček pri zdravljenju herpesa na ustnicah. Nanesti ga morate takoj, ko se pojavijo prvi simptomi (mravljinčenje ali pekoč občutek, srbenje) in nato z uporabo nadaljevati, vse dokler herpes popolnoma ne izgine.
 
Urgo Filmogel za herpes na površini tvori diskretni film, ki nudi zaščito in učinkuje na vse faze herpesa na ustnicah:
• blaži mravljinčenje ali pekoč občutek in srbenje
• omejuje rast herpesa in nastajanje mehurč-kov in krast
• spodbuja celjenje in omejuje širjenje okužbe 
Derivati celuloze, mineralna kislina, karboksilna kislina, rastlinsko olje, alkohol in voda. 
KONTRAINDIKACIJE: Ne nanašajte, če ima herpes premer, večji kot 1 cm, saj tak herpes potrebuje medicinsko oskrbo. Ne uporabljajte, če ste alergični na katerokoli sestavino proizvoda. 
 
OPOZORILO: Samo za zunanjo uporabo na ustnicah. Pri nanosu lahko zaznate kratkotrajen pekoč občutek. Ne uporabljajte pri otrocih, mlajših od 12 let. Proizvoda ne nanašajte v bližino oči. Izogibajte se stiku z očmi. Po vsaki uporabi vsebnik dobro zaprite. Aplikator je namenjen enkratni uporabi – ne uporabite ga ponovno. Proizvoda ne smete zaužiti. Med uporabo proizvoda oziroma dokler se povsem ne posuši, ne smete kaditi. Prav tako ne smete kaditi v bližini odprtega vsebnika. Proizvod je v tekočem stanju vnetljiv. Shranjujte nedosegljivo otrokom! Če po 7 dneh uporabe proizvoda ne pride do izboljšanja, se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom. 
Umijte kožo. S pomočjo aplikatorja za enkratno uporabo nanesite zadostno količino filmogela, da popolnoma prekrije herpes. Po nanosu boste morda čutili kratkotrajno mravljinčenje ali pekoč občutek. Pustite, da se suši približno 1–2 minuti. Čas sušenja je odvisen od količine nanesenega proizvoda. Na vašem herpesu se bo ustvaril brezbarven film. Filmogel morate uporabiti takoj, ko se pojavijo prvi simptomi (mravljinčenje ali pekoč občutek, srbenje) in nato do 4-krat na dan, da preprečite izbruh herpesa. Filmogel uporabljajte tako pogosto, kot je potrebno, odvisno od stanja vaše kože in ustnic: 2 do največ 4 nanosi na dan. Z uporabo nadaljujte, vse dokler herpes popolnoma ne izgine. 

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje