Trgovina
Vaša košarica

Wellion Galileo Compact, set za merjenje sladkorja v kapilarni krvi

Wellion Galileo Compact, set za merjenje sladkorja v kapilarni krvi Pripomočki in zaščita
Wellion Galileo Compact, set za merjenje sladkorja v kapilarni krvi
Wellion Galileo Compact, set za merjenje sladkorja v kapilarni krvi majhen in priročen, da se prilega vsakemu žepu. Merilnik Wellion Compact za glukoz..
Izbrano pakiranje:
1 set
10.60€
Brez DDV: 9.68€
  • Zaloga: Na zalogi

Wellion Galileo Compact, set za merjenje sladkorja v kapilarni krvi majhen in priročen, da se prilega vsakemu žepu. Merilnik Wellion Compact za glukozo in ketone v krvi izpolnjuje vsa merila novega standarda ISO 13485:2016. 

Priročna in izjemna oblika, ki se prilega v vsak žep, lahko berljiv zaslon in nekaj dodanih praktičnih funkcij olajšujejo življenje s sladkorno boleznijo in poskrbijo, da je merilnik v vseh okoliščinah zanesljiv spremljevalec. Priročen, kompakten in z odlično berljivim zaslonom olajša življenje s sladkorno boleznijo. Zelo majhna kapljica krvi, le 0,6 mikrolitra in samo 6 sekund časa za merjenje zagotavljata hiter in zanesljiv rezultat glukoze v krvi z merilnikom Wellion CALLA Compact. 

Velike številke in jasen zaslon omogočajo lahko branje rezultatov. Pomnilnik lahko shrani 300 rezultatov meritev glukoze v krvi, ki jih zlahka pregledujete s pritiskanjem puščičnih gumbov. Izjemna berljivost bo mnogim sladkornim bolnikom v veliko pomoč v vsakdanjem življenju.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje